Kosmetisk tatuering


3d bryn 2000:- påfyllning 1500:-

övre eyeliner 2000:- påfyllning ingår

nedre eyeliner 1500:- påfyllning ingår

fransmarkering (tunn markering mellan fransarna) 1500:- påfyllning ingår

lipliner 2000:- påfyllning 1500:-

Enstaka strån, påfyllning 1500:-

Vill ni se före och efter bilder så hittar ni det på mitt instagramkonto hudterapeutenanna

 

Tänk att vakna varje morgon med perfekta ögonbryn och en öppnare blick. Det kan bli möjligt med hjälp av en kosmetisk tatuering.

Har du tänkt förbättra formen på dina ögonbryn eller behöver du flera hårstrån? jag arbetar med  3D-, stråteknik.  Många kunder efterfrågar naturliga bryn som inte får se tatuerade ut. Speciellt viktig är denna teknik för kunder som saknar egna ögonbryn.

Jag har många färgpigment att välja mellan, från ljusaste blonda till djupaste bruna. Färgerna går dessutom att blanda med varandra, och på det sättet kan vi få fram alla nyanser. Pigmenten ändrar inte färg, utan bleks sakta med tiden. OBS! Alla pigmenten är  svensktillverkade, godkända och registrerade enligt Läkemedelsverkets föreskrifter och förordningar.

Jag arbetar med marknadens bästa mikropigmenteringsmaskin: Bioevolution. Med digital tatueringsteknik blir behandlingen smidig. Tatueringen görs med extremt fina, tunna nålar som går jämt in i huden utan att vibrera. Nålarna ligger i sterila engångsmoduler för din säkerhet.

Hur går behandlingen till?

Innan behandlingen bestämmer vi gemensamt färgnyans och form. Därefter görs en förskissering för att rita ut den form som ska pigmenteras. Först när du är helt nöjd med resultatet påbörjas behandlingen. Innan behandlingen påbörjas appliceras en bedövningscrème på området som ska behandlas. Med hjälp av en nålförsedd maskin förs sedan små färgpigment in i det yttersta hudlagret. Vanligtvis krävs en till två efterbehandlingar för att uppnå fullgott resultat.

Målet är att framhäva din naturliga skönhet och tillföra utseendet det där lilla extra. Det är inte meningen att denna makeup ska vara iögonfallande. Tvärtom så ska den bara förstärka din naturliga skönhet och/eller korrigera små skönhetsfel, som en basmakeup.

Är metoden säker?

Metoden är mycket säker och utförs under strikt hygieniska former. Vi arbetar enbart med sterila engångsnålar och efter behandlingen får du en skriftlig instruktion hur det behandlade området ska skötas efteråt. Alla pigmenten är godkända och registrerade enligt Läkemedelsverkets föreskrifter och förordningar. Färgerna innehåller med andra ord inga allergi- eller cancerframkallande medel och är därför mycket lämpliga även för särskilt känslig hud.

Vem lämpar sig behandlingen för?

Kvinnor med ett aktivt liv som vill spara tid och slippa den dagliga sminkningen
Kvinnor som har svårt att lägga makeup på grund av försämrad syn eller handikapp
Sportiga kvinnor som vill se bra ut även när de tränar
Kvinnor som är allergiska mot smink
Kvinnor och män som lider av håravfall från ex. ögonbryn eller har tunna, ljusa bryn
Kvinnor och män med ärr från operationer eller skador.

Gör det ont?

En bedövningscrème läggs på området som ska behandlas både innan och under behandlingen. Detta gör behandlingsmomentet så gott som smärtfritt.

…och efteråt?

Inom loppet av 6-8 dagar efter behandlingen kommer den tillförda färgen att blekna gradvis. Först därefter kan man se det slutgiltiga resultatet.

Kan jag gå ut efter en behandling?

Ja, utan problem. Du kan uppleva en liten svullnad och rodnad efter behandlingen men det är inte värre än att du kan gå direkt till jobbet.

Vad bör jag tänka på efter en behandling?

De första 4-5 dagarna efter en behandling bör du inte bada bastu eller vistas i simbassäng på grund av de bakterier som kan förekomma där. Om utsätter dig för stark sol under den första veckan bör solskyddscrème med hög solskyddsfaktor användas.

Hur lång tid tar behandlingen?

En behandling tar 1,5 till 2 timmar. Återbesöket tar 1 till 2 timmar. Allt för att säkerställa att bästa resultat uppnås.

Hur länge sitter färgen kvar?

En kosmetisk tatuering varar i ett till fem år, beroende på hudtyp, ålder och hur du sköter din tatuering. För bästa resultat rekommenderas en påfyllnadsbehandling efter 1-2 år.

Jag är allergisk mot ögonmakeup, kan jag ha kosmetisk tatuering?

Ja, metoden och färgerna är testade och godkända enligt gällande EU-normer. Färgerna innehåller inga allergiframkallande medel och är därför mycket lämpliga även för särskilt känslig hud. Därför kan du vara snygg och fräsch utan svullna ögon, rodnader och andra problem.

Finns det några risker?

– allergiska reaktioner mot permanent makeup är extremt sällsynta.
– lätt svullnad, rodnad eller ömhet, som är övergående.

Du är INTE en lämplig kandidat för denna behandling om du är:

• Gravid

• Tidigare bakgrund av Keloids eller Hypertropiskt ärrbildning

• Kemoterapi (bör rådfråga läkare)

• Virusinfektioner och/eller sjukdomar

• Epilepsi

• Organ transplantation

• Hudirritationer eller Psoriasis nära det behandlade området (rodnad, solbränna, akne, etc.)

* All behandling, medicinering eller sjukdom som kan kompromissa med immunsystemet/läkningsförmåga

FAQ  OM  MICROPIGMENTERING

Alla kunder har en hel del frågor gällande behandlingen. Här är några utav de vanligaste frågor och svar.

– Rakas eller tas ögonbrynen bort innan behandling?

Absolut INTE. Hår avlägsnas enbart för att uppnå en klar look runtomkring ögonbrynen.

– Hur länge varar behandlingen?

Detta varierar från person till person – en färgförnyelse rekommenderas normalt sett mellan 12-18 månader efter din första behandling.

Det beror även på färg och stil som du har valt. Om du har valt en svag, ljus färg och lätt applicering, så kan du förväntas behöva mer korrigeringar och ifyllningar än om du har valt en mörk ton och en tyngre applicering. Det är viktigt att förstå att trots att mörkare färger och tyngre appliceringar inte behöver lika mycket eller ingen ifyllning alls, så ser de inte lika naturliga ut och rekommenderas därför inte.

– Kommer det att bli någon skorpbildning?

Det kan förekomma skorpbildning om din hud är känslig. TA INTE bort dessa skorpor; att dra bort skorpor kan resultera i mindre färg och mindre ärrbildning vid tatuering av bryn.

Varför ser jag färg som flagnar av efter en vecka?

Detta kan ske till följd utav en rad olika anledningar, men det har oftast med hudtypen att göra. Äldre hud, mer väderbiten hud, och torrare hud kan orsaka flagnande färg under läkeprocessen. Det bör finnas färg under, men om inte så kommer vi att finslipa din färg vid din nästa bokade tid för korrigering av dina bryn.

Kommer jag att behöva gömma mig från mina vänner?

Nej! Du kan gå ut redan samma kväll om du vill.

Jag har redan permanent makeup och vill ändra färg. Kan du hjälpa mig?

Ja, färgbyte är vanligt. Detta kan diskuteras vid rådgivning och man kan då tala om färgalternativ.

Varför ser mina ögonbryn så mörka ut under läkningsprocessen?

Detta är ett resultat utav de naturliga oxidationsprocesserna som äger rum i huden då pigment har applicerats. Färgen reagerar långsamt med syret i luften, vilket gör färgen mörkare. Detta är helt naturligt och normalt för våra pigment.

Kan jag återgå till normal aktivitet, träning, trädgårdsarbete, etc.?

De flesta vardagliga aktiviteter kan återupptas direkt. Tung träning bör dock undvikas i åtminstone en vecka för bästa resultat – all svett som formeras på dina ögonbryn kan bleka den läkande färgen. Simning bör också väntas med i ungefär en vecka, även pool kemikalier kommer att erodera dina läkande färger. Utomhusaktiviteter så som trädgårdarbete eller golf kan återupptas så länge som det behandlade området hålls rent, torrt och utom räckhåll för solen.

-Hur länge tar det att genomföra?

Behandlingen är uppdelad i två bokningstillfällen som är 4-6 veckor mellan för att tillåta läkningsprocessen att slutföras. Den första behandlingen kommer att ta från runt 2 timmar, och ditt andra möte kommer att ta från cirka 30 minuter till 1 timme.

-Hur kommer de att se ut direkt efter behandlingen?

Dina ögonbryn kanske är lite svullna, röda och ibland vitaktiga. Allt detta är ytterst normalt. De kommer att vara betydligt mörkare första veckan men bleknar sedan till en mjukare färg.

-Hur väljer man formen?

Vi väljer en form och stil tillsammans. Vid början av behandlingen kommer vi att rita en förslagsvis form för dina nya ögonbryn och sedan arbetar vi tillsammans för att göra detta perfekt enligt dina önskningar. Mätningar görs för att dubbelkolla symmetrin och placeringen.

-Kan jag tatuera mina ögonbryn om jag är gravid?

Nej du kan inte genomgå denna behandling om du är gravid eller ammar.

-Gör appliceringen ont?

Vissa kunder tycker att behandlingen är lite obehaglig medan andra kunder inte känner obehag alls. Känslan sägs likna den vid noppning. En kombination av 2 bedövningsmedel används – en topisk bedövningskräm innan behandling och sedan introduceras en lokalbedövning när behandlingen har börjat. Detta fylls på efterhand som behandlingen fortskrider för att bibehålla komfort.

-Hur väljer man färg?

Vi väljer en färg gemensamt genom att applicera små mängder av olikfärgade pigment nära huden nära dina ögonbryn, och väljer sedan ut den som matchar bäst till din hudton, dina drag och dina personliga önskemål.

-Gör det ont efteråt?

Området kan vara lite ömt efter de första timmarna, och sedan känsliga för beröring I ett par dagar.

© Copyright Hudterapeuten Anna - Designed by Pexeto
nike tn pas cher nike tn pas cher nike tn pas cher nike tn pas cher air max tn pas cher air max tn pas cher air max tn pas cher scarpe hogan outlet scarpe hogan outlet scarpe hogan outlet scarpe hogan outlet scarpe hogan outlet scarpe hogan outlet golden goose outlet golden goose outlet golden goose outlet golden goose outlet golden goose pas cher golden goose pas cher golden goose pas cher golden goose pas cher golden goose pas cher golden goose outlet golden goose outlet golden goose outlet golden goose outlet golden goose outlet