om mig


TÄNK PÅ DIG SJÄLV OCH TA VARA PÅ DIN TID

De flesta av oss lever ett hektiskt liv med massor av ”måste göra saker”. Tiden ska räcka till allt,och den sista som man prioriterar är ofta sig själv. Men varför inte ta och ändra på det. Börja med att tänka på dig själv som den viktigaste personen i tillvaron. Bjud sedan den personen på en skön behandling som ger huden nytt liv.

Jag som vill vara med och förverkliga detta heter Anna och är auktoriserad hudterapeut. Du är välkommen till mig på en gratis hudanalys. Där får du råd om hur du sköter om din hud och vilka produkter som passar för dig. Tillsammans gör vi upp en plan för vilka behandlingar som blir aktuella.

1987 avslutade jag min hudterapeut utbildning och har varit verksam sedan dess. Under årens gång har det hänt mycket i branschen. Hela tiden pågår det forskning inom området som gör att vi får fram allt mer avancerade och högteknologiska produkter. För att hänga med i utvecklingen går jag regelbundet på nya kurser. Ambitionen är att alltid erbjuda mina kunder de bästa behandlingarna.

Alla ansiksbehandlingar anpassas efter dina önskemål och de behov din hud har. Produkterna jag använder heter Exuviance. Dom är dermatologiskt utvecklade och har kliniskt bevisad effekt.

För permanent hårborttagning använder jag Powerlite IPL.  Det intensivt pulserande ljuset absorberas av ämnen i hårsäcken som gör att nytt hår inte kan bildas. Vid behandlingar för hudföryngring så stimulerar ljuset kollagenet så att huden blir fastare och jämnare i hudtonen.

Även ytliga kärl, rosacea, pigmentfläckar, solskadad hud, acne, m.m går att behandla.

Varmt välkommen till mig!

Anna El Bahri

© Copyright Hudterapeuten Anna - Designed by Pexeto
nike tn pas cher nike tn pas cher nike tn pas cher nike tn pas cher air max tn pas cher air max tn pas cher air max tn pas cher scarpe hogan outlet scarpe hogan outlet scarpe hogan outlet scarpe hogan outlet scarpe hogan outlet scarpe hogan outlet golden goose outlet golden goose outlet golden goose outlet golden goose outlet golden goose pas cher golden goose pas cher golden goose pas cher golden goose pas cher golden goose pas cher golden goose outlet golden goose outlet golden goose outlet golden goose outlet golden goose outlet